Stroopwafelkraam huren

Bij Dutch Food Concepts kun je een stroopwafelkraam huren van Eatdutchwaffles. Met dit stroopwafelmerk is het allemaal begonnen, dat is een verhaal apart. Vervolgens is Dutch Food Concepts in het leven geroepen, omdat het cateringconcept van Eatdutchwaffles smaakte naar meer. Veel meer


Benieuwd naar de kracht van stroopwafels?
Pieter weet alles van de lekkerste stroopwafel. 

 

Mail hier Pieter voor de smakelijke opties!

 

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Typ bovenstaande code over.

 

Met een stroopwafelkraam huren is het niet begonnen; Eatdutchwaffles is oorspronkelijk gestart in Amerika. Wij presenteren de stroopwafel daar als hippe, frisse en sportieve koek. Ons product kent een moderne uitstraling met een ambachtelijke smaakbeleving. Deze 'modern ambachtelijke' benadering slaat ook aan in Nederland waar wij onder andere samenwerken met bedrijven als de KLM, Phillips, de RAI Amsterdam, Albron, Horesca Horecavo, Maison van den Boer en Keukenhof.

Uitstraling en beleving oer-Hollandse stroopwafel

Wij merken dat Nederlanders en internationale bezoekers van locaties, evenementen en beurzen nog steeds (en zelfs steeds meer) open staan voor de oer-Hollandse stroopwafel. Los van de (week)markt en braderie is het product echter in Nederland uit het zicht verdwenen. In onze ogen veelal, omdat de uitstraling en de beleving van een marktkoopman niet aansluit op de wens van bezoekers tijdens grootschalige (sport)evenementen, beursorganisaties of bij attractieparken. Daar brengen wij met Eatdutchwaffles verandering in. Want een stroopwafelkraam huren moet meer zijn dan alleen dat; een stroopwafelkraam huren betekent een volledig cateringconcept. 

Stroopwafelkraam huren: Vers op locatie gebakken

Een stroopwafelkraam huren betekent dat onze professionele stroopwafelbakkers op locatie, in het zicht van de bezoeker, de lekkerste stroopwafel van Nederland maken. Wij merken dat bezoekers het door de versbeleving extra leuk vinden om een verse stroopwafel te kopen. Tegelijkertijd waarderen ze de modernere uitstraling en het bijbehorende concept van Eatdutchwaffles. Een stroopwafelkraam huren is dé manier om het gewenst gevoel over te brengen. 

Al onze units zijn voorzien van magnetische folie, waardoor wij relatief gemakkelijk de units ook kunnen branden in de wensen van onze klanten. Een stroopwafelkraam kan dus helemaal op maat. Naast de karren zijn wij ook in staat om blikken te branden in eigen stijl, bijvoorbeeld ook leuk als relatiegeschenk. Ons assortiment verschilt per locatie en evenement, afhankelijk van de wensen van de locatie of de cateraar ter plekke.

Stroopwafels en andere cateringconcepten

Op evenementen of locaties waar wij structureel aanwezig zijn, bieden wij ook de mogelijkheid de verpakkingen of verkoopunit te branden naar de identiteit van de locatie. Wij hebben ervaring met evenementen waarbij bezoekersaantallen variëren van enkele tientallen tot vele tienduizenden per dag. Onze units zijn naast het bakken van stroopwafels ook geschikt voor andere cateringconcepten, die wij in gezamenlijk overleg ook kunnen aanbieden.

Naast een stroopwafelkraam huren is er nog veel meer mogelijk.

Beleving tijdens evenement

Tijdens veel gelegenheden heeft Eatdutchwaffles bewezen ook op commercieel vlak aantrekkelijk te zijn voor organisaties. Los van de commerciële waarde, merken wij dat veel partners met ons in zee gaan om de beleving die wij met ons merk tijdens een evenement creëren en de positieve reacties die dit bij het publiek oproept. Daarnaast zijn wij uiterst flexibel in te delen vanwege de beperkte ruimte die onze units innemen. Op veel evenementlocaties hebben wij dubbele afspraken met de locatiehouder. Wij kunnen dan worden ingehuurd op publieksevenementen, maar ook door middel van uitkoop bij bedrijfsborrels, waar wij dan verse stroopwafels uitdelen aan genodigden.

Stroopwafelkraam huren bij Eatdutchwaffles

Wat een stroopwafelkraam huren bij Eatdutchwaffles smakelijk maakt, is dat wij de traditionele Nederlandse stroopwafel neerzetten als een modern en ambachtelijk product. Deze kernwaarden komen terug in de smaak van onze stroopwafels en de uitstraling van het merk en de door onszelf ontwikkelde stroopwafelunits. Daarmee verzorgen wij stroopwafelcatering in Nederland en ver daarbuiten. Van Antwerpen tot Las Vegas en van London tot Durban. Geen uitdaging is ons te zwaar en geen plek is ons te ver. Een stroopwafelkraam huren kan echt overal!