Poffertjeskraam met poffertjesplaat huren 

Oma's poffertjes in nieuw jasje

Bezoekers van jouw beurs, festival of event verwennen met echte Nederlandse poffertjes? Vers bereid volgens oma’s authentieke poffertjesrecept? En die bezoekers graag meer bieden dan alleen die poffertjes? Kortom, een poffertjeskraam met poffertjesplaat huren met meerwaarde?  

Een poffertjeskraam met poffertjesplaat huren is bij ons meer dan alleen een poffertjeskraam met poffertjesplaat huren. Dutch Food Concepts maakt van poffertjes eten een ware belevenis. De PoffertjesBar is een smakelijk cateringconcept, dat een volledig nieuwe dimensie geeft aan oma’s authentieke poffertjesrecept én aan het begrip poffertjeskraam met poffertjesplaat huren.

Poffertjes van Nederlandse ambacht

Een poffertjeskraam met poffertjesplaat huren moet iets bijzonders zijn. Nederlands meest bekende fun food-item krijgt dankzij onze PoffertjesBar een moderne en hippe uitstraling. Maak je geen zorgen, een opfrisbeurt voor dit unieke poffertjes-concept betekent natuurlijk niet dat we iets veranderen aan het recept. In de poffertjes die wij voorschotelen, zullen de bezoekers altijd de Nederlandse ambacht blijven proeven. Zoals bij al onze smakelijke cateringconcepten.

The real dutch treat

Poffertjes - of ‘miniture pancakes’, zoals wij het vaak uitleggen aan onze buitenlandse gasten - zijn onlosmakelijk verbonden aan onze Nederlandse traditie. De PoffertjesBar introduceert niet alleen een modern ambachtelijke concept rondom poffertjes, maar geeft organisaties ook nog eens de kans om op relatief klein oppervlakte veel gasten te voorzien van deze overheerlijke Nederlandse lekkernij. The real dutch treat.

Flexibele units met poffertjes

Belangrijk om te weten, is dat onze PoffertjesBar ook uitstekend toepasbaar is in een bestaand decor. Alles is bespreekbaar. Zowel onze mensen als onze units zijn bijzonder flexibel. Heb je al een prachtig poffertjeshuisje staan, dan passen wij ons concept daar met plezier op aan. Onze PoffertjesBar kan dus heel goed deel uitmaken van een bestaand concept, zoals in de Keukenhof.

Poffertjeskraam met poffertjesplaat huren: blije gezichten

Een poffertjeskraam met poffertjesplaat huren kan overal. In juni 2015 reisden wij met de PoffertjesBar af naar Lorient, in Frankrijk. Daar meerde het circus aan dat de Volvo Ocean Race heet. De Nederlandse ambassade in Frankrijk wilde een poffertjeskraam met poffertjesplaat huren en nodigde ons uit om met de PoffertjesBar (en Eatdutchwaffles) deel uit te maken van het Holland Paviljoen. De Nederlandse zeilers waren als kinderen zo blij om na die lange reis over de wereld hun tanden te kunnen zetten in echte Nederlandse poffertjes. Kijk maar naar de foto's rechtsboven. Mooi dat een poffertjeskraam met poffertjesplaat huren zulke blije gezichten kan opleveren.

Smaakt een poffertjeskraam met poffertjesplaat huren naar meer?

Hogescholen en universiteiten van Amsterdam

Sinds het schooljaar 2015/2016 is de PoffertjesBar op dinsdagen en donderdagen (namens cateraar Eurest) te vinden op hogescholen en universiteiten in Amsterdam, om studenten door te verblijden met lekkere, verse poffertjes, of (voor buitenlandse studenten) ‘miniture pancakes’. Om tussen de colleges een lach op hun gezicht te toveren. Kortom, een poffertjeskraam met poffertjesplaat huren betekent een smakelijke afwisseling van de dagelijkse kost in de schoolkantine.

 

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.
Typ bovenstaande code over.