Wafelkraam met wafelijzer huren

Hét ambachtelijk gebakken product van onze zuiderburen, dat wij met ons grote wafelhart graag omarmen. Zodat ook Nederlanders kunnen genieten van onze heerlijke Belgium Waffles, aan de speciaal ontwikkelde Wafelbar. Van een wafelkraam met wafelijzer huren maken wij een complete belevenis.

Onze Belgium Waffles maken we ter plekke klaar, zodat de bezoekers dit staaltje vakmanschap met eigen ogen kunnen aanschouwen. Om de authenticiteit van de Luikse wafels te koesteren, halen we de ingrediënten en deegbollen voor deze zoete lekkernij rechtstreeks uit de beste bakkerijen in België. Bij grote aantallen is het eventueel mogelijk de wafels vooraf vers af te bakken.

Smaakt een wafelkraam met wafelijzer huren naar meer?

Wafelkraam met wafelijzer huren naar eigen smaak

Een wafelkraam met wafelijzer huren bij Dutch Food Concepts betekent een Wafelbar die je helemaal naar eigen smaak kunt aankleden. Al onze units zijn voorzien van magnetische folie, waardoor wij de units relatief gemakkelijk kunnen branden in de wensen van onze klanten. Een wafelkraam met wafelijzer huren kan dus helemaal op maat.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor de standaard gelikte uitstraling. Belangrijk bij een wafelkraam met wafelijzer huren is dat de uitstraling aansluit op de locatie of het evenement. Dat je het juiste gevoel overbrengt. Met een boodschap die blijft hangen. Wij denken graag met je mee!

Wafelkraam met wafelijzer huren op locatie

Een wafelkraam met wafelijzer huren betekent dat onze professionele bakkers op locatie, in het zicht van de bezoeker, de lekkerste Belgium Wafels klaarmaken. Wij merken dat bezoekers het door de versbeleving extra leuk vinden om een verse wafel te kopen. Tegelijkertijd waarderen ze de modernere uitstraling en het bijbehorende concept van Belgium Waffles.

Flexibele units voor elke gelegenheid

Een wafelkraam met wafelijzer huren is leuk voor elke gelegenheid. Onze flexibele units nemen weinig ruimte in en zijn een smaakvolle aanvulling voor alle denkbare evenementen. Van beurzen en festivals tot themaparken en sportevenementen. Met onze Wafelbar kunnen we overal komen, in binnen- en buitenland. Met Belgium Waffles om je vingers bij af te likken. Populair op elk uur van de dag, van locaties tot Keukenhof en Amsterdam RAI tot loodsen en bedrijfskantines. Een wafelkraam met wafelijzer huren kan overal. 

 

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.
Typ bovenstaande code over.